Verwachtingen

'Van mij & van jou'

 

Ik geloof dat een fysieke buitenactiviteit ons gesprek bevordert. Daarom combineren we dit met een mooie bos/heide-wandeling in de buurt van Ede (Gelderland). Of we maken een kampvuur in het bos. (Hoenderloo)

Wat je van mij mag verwachten
Ik zal open en eerlijk naar je zijnMet mij kun je lachen. Ik kan goed luisteren en mij inleven. Dus je kunt je verhaal kwijt. Ik heb erkenning voor hoe je je voelt en hoe je dingen beleeft. Daarnaast zal ik bij je doorvragen, om bij de kern van de zaak te komen. 

Je mag een oordeelvrije plek verwachten bij mij. Bepaalde onderwerpen kunnen lastig te verwoorden zijn of je schaamt je ervoor. Wat je met mij bespreekt blijft onder ons. 

Wat ik van jou verwacht
Je neemt zelf verantwoordelijkheid voor je proces. Jij bepaalt uiteraard wat je wel en niet deelt. Wees open en eerlijk over wat je deelt. Zo komen we echt verder. 

Traject

'Van begin tot eind'

 

De start
We bespreken daar waar jij behoefte aan hebt en wat je wilt bereiken. Het aantal gesprekken is aan jou om te bepalen. Heb je liever dat ik wat meer het voortouw neem in hoe we het proces aanpakken? Omdat dat nou juist is wat je niet goed lukt? Geen probleem. Hierin kan ik je concrete voorstellen doen. Hierbij kun jij aangeven of het bij je past of niet.

Tussenevaluatie
Je mag altijd spontaan feedback geven.
Naar behoeften kunnen we afspreken om te evalueren over onze samenwerking.

Overwinning Statement
Jij bepaalt altijd wanneer je wilt stoppen of doorgaan. Wil je een duidelijke afsluiting en samen vieren wat je hebt bereikt? Dan maken we hier een mooi moment van: samen zetten we op een rijtje wat je allemaal hebt mogen ontdekken. Mijlpalen zetten kan je helpen in je keuze voor een nieuwe koers. Een eindgesprek is zo'n mijlpaal. Maak een statement tegenover jezelf. 'Dit ben ik en dit en dit en dit en dit en dit en dit :-) heb ik allemaal mogen ontdekken. Ik ben er trots op'.

Jouw investering

'Investeer in jezelf & je toekomst'


Elke investering is incl btw.

Outdoor-Hike

Gesprek tijdens een wandeling in het bos of op de heide.
1,5 uur
€ 95,-

Kampvuur-special
Gesprek bij het kampvuur met een sterke bak koffie.
1,5 uur
€ 110,-

Contact

'Ik hoor graag van je'

 

Niek Troost

06-15144691

niek@astonishingheart.nl

BTW NL0036.62.227.B48

KVK 82254214

Privacyverklaring Astonishing Heart
PDF – 58,2 KB 520 downloads