Reviews over Niek als coach.

Erwin zegt:

"Coaching kan op allerlei manieren gegeven worden. Eén van de belangrijkste aspecten in mijn opzicht is de kunst van het stellen van vragen. En Niek is daar echt heel goed in. Hij legt je niet op wat je moet doen maar laat je zelf nadenken over de dingen waar je mee zit door scherpe vragen te stellen. Daardoor breek je uit je denkpatroon en kan je het leven vanuit een ander perspectief zien. En dat geeft mogelijkheden en daarmee rust."

Pim zegt:

"Als ik terugdenk aan de afspraken die ik met Niek heb gehad komen er een hoop dingen naar boven. Allereerst dat er echt een klik was, iets dat ik heel belangrijk vind wanneer ik een dergelijk traject met iemand doorloop. Hij stelt de juiste vragen en zet je echt goed aan het denken. Ook vond ik het fijn dat de gesprekken plaatsvonden in de natuur. Al met al kijk ik erg positief terug op onze afspraken."

Jan zegt:

"Niek heeft talent in het stellen van vragen waardoor je bij je overtuigingen komt. Ik deelde mijn ervaringen over een opvoedsituatie. Op een ontspannen manier nodigde Niek me uit om eens stil te staan bij mijn ervaringen. Wat vind ik ervan hoe het gaat? Hoe zou ik het graag zien? Wat is belangrijk voor mij als vader?
Wat me raakte tijdens de avond, waren de positieve woorden waarmee hij de focus verlegde voor mij. Naast alle dingen die wel anders zou willen, liet hij mij merken waar mijn kracht zit en te focussen op wat goed gaat en waar ik meer van wil in mijn leven. 

Een avondje als vaders onder elkaar is me goed bevallen en ik kan het iedere vader aanraden."